Annons
Annons

Ett hem i pasteller.

Hittade några helt fantastiska bilder på ett galet tjusigt hus, där hela pastellfärgskalan är representerad, hos finska bloggerskan Mrs Jones. Hemmet tillhör Niinan Unelmia och på hennes blogg finns det ännu fler fotografier. Det kan vara det finaste jag sett på länge! Det mintgröna golvet, den målade trappan, de mönstrade tapeterna, de färgglada vimplarna och de snygga trasmattorna, ja allting är helt sjukt fint.

Annons

Till och med lampknapparna är fina. Vilken dröm va? Och för er som gillar pasteller lika mycket som mig,; här har jag skrivit om pasteller i inredning innan och här har jag visat H&M Homes pastelliga vårkollektion. Titta och njut!

Here’s a home which I think is absolutely gorgeous! I love all the pastels, the wallpapers, the mint green floor and the painted stair case. Check out the owner Niinan Unelmia’s blog here for more inspiration.

Fotografier av Krista Keltanen/ Photos by Krista Keltanen.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Helt underbart vackert. Jag är lite ambivalent när det kommer till pasteller, ibland gillar jag det och ibland vill jag ha mera färg. Jag har lyckats komma runt det än så länge med att ha grå väggar hemma (alla väggar är grå i olika nyanser förutom köket) och sen tillsatta pastell eller mer färg efter hur jag känner det. Krångligt dock då jag så gärna vill ha en mintgrön vägg nånstans.

  • Jag håller med dig! Det får inte bli för gulligt utan måste blandas upp. Men en mintgrön vägg i köket kanske inte är helt fel? Det har jag, hihi!

   • Har just målat om köket i rött, men kanske sovrummet får en mintgrön vägg om jag kan övertala maken. 🙂

 • Linalindberg

  Åh vad galet härligt! Jag gillar skarpt vintage reseposters som de har fyra av på en vägg. Hittade några jättefina här: http://www.easyart.se/teman/Reseposters-363.html

  • Wow! Tack för tipset Lina! Kan spendera timmar i den där etsy shopen, så himla fint som det var där. Måste nog ägna ett blogginlägg åt den pärlan. Tack igen:)

   • Majanorberg

    Älskar Easyart, jag har just gjort en tavelvägg med svartvit fotokonst i svarta träramar från dem till min hall.Blev verkligen supersnyggt! Funderar nu på att göra något liknande fast i färg till vardagsrummet. Såg inte ditt reportage om Easyarts tavlor men vilka bilder skulle du välja om du gjorde en tavelvägg?

 • Anna Sylvan

  Älskart!! Så. Himla. Mycket.
  Och frulle-tjejen, wow, älskar det med. Bloggkärlek så det står härliga till!!

 • Pingback: Ett annat hem i pasteller. | Volang()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar