Annons
Annons

Ett grönt hem

Tack för att roliga idéer i mitt förra inlägg. Känns superkul med så mycket roliga förslag inför det nya året. Många av er önskade fler bilder från vår lägenhet – så det ska jag bjuda på i nästa vecka!

I dag kommer inspiration från ett hem som jag mer än gärna skulle dyka in i för ett tag.

Annons

Ett hem med ett genomgående grönt tema – där de målat såväl väggar som möbler i olika gröna nyanser. Jag som älskar grönt tycker att det här är så himla fint!

greenhome7

greenhome6

green home1

green home2

green sofa

bedroom green

a green home  greenhome8 greenhome10

Jag tycker också om hur de låtit den bruna färgen på fönsterkarmarna få en så framträdande roll i inredningen. Att den få gå igen i möblerna och därmed smälta in så fint i känslan i rummen. När jag själv bodde i en lägenhet med sådana funkisfönster ville jag inget hellre än att måla dem vita. Men så klart är det så här man ska göra i stället! En bra grej att ta med sig i flera inredningssammanhang tänker jag.

Jättefina bilder av Jonas Ingerstedt för Folkhem.

translation

So many lovely pics from a home with a green feel to it. I really like this!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (105)
PINNA (16)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar