Annons
Annons

Ett barnrum till Chaplin.

Just nu är vi i full färd med att inreda ett litet (med betoning på litet) barnrum till Chaplin. Tills nu har han sovit i ett hörn i vårt sovrum – i en vagga – men nu när han är större och behöver en spjälsäng har vi fått göra om lite.

Annons

En del av hallen, som tidigare fungerade som pianorum, har fått en säng och lite hyllor. Kanske kommer det även att komma upp en tapet där längre fram, när tid och pengar finns. Så fort det är klart ska jag självklart visa er!

Men just nu är jag i full färd med att samla inspiration – och som ni vet är ju det något av det roligaste jag vet. I mappen Children’s room på Pinterest har jag sedan tidigare lagt in en hel massa bilder som jag nu kikar igenom och lägger på minnet. Lite den här känslan skulle jag vilja åt:

barn8

barnrum

barnrum

barnrum

Liksom lekfullt och med mycket färger.

barn2barn9

Fast ändå samlat och gärna i de här fina färgskalorna. Har hittat ett fint, randigt tyg i solgult som ska få sätta tonen tänkte jag.

 barnrum

barnrum

Blev lite kär i den här tapeten. Någon som vet vart den kommer ifrån?

 barnrum

Det får bli sommarens projekt helt enkelt!

Klicka på bilderna förr att komma till källan. Och så hittar ni ännu mer fin inspiration i min Pinterest.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (1)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Maria

    Hej! Det ser ut som William Morris, stranden. Gå in på engelska tapetmagasinet, och märket William Morris.

    mvh
    Maria.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar