Annons
Annons

Ett alldeles speciellt datum.

I dag, den 19 september, kanske inte är någon särskild dag egentligen. För de allra flesta är det säkert bara en helt vanlig torsdag i september. Dessutom en regnig sådan. Men för mig är det en ganska så speciell dag.

Annons

I dag är nämligen dagen då vår bebis är beräknad att komma. Och just den 19 september är ett datum som varit med oss sedan den där pirriga dagen i april när vi var på det allra första ultraljudet och fick se den lilla personen ligga där inne i min mage.

baby2

Kommer aldrig glömma det. Det var något av det finaste – och sjukaste – jag varit med om.

baby1

Fortfarande lever den lilla krabaten runt där inne och verkar inte direkt ha några storslagna planer på att komma ut. Även om det verkligen är dags nu. Inte minst för mig och min kropps skull. Det börjar bli ganska trångt nu nämligen. Minst sagt. Fortsättning följer…

translation

For most people, September 19, is probably just an ordinary Thursday in September. But for me it’s a pretty special day. ‘Cause today is the day when our baby is expected to come. And exactly on September 19 is a date that has been with us since that nervous day in April when we were on the very first ultrasound and got to see the little person lying there in my stomach. It was the prettiest – and craziest – moment of my life.

To be continued…

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Smäm

  Vad spännande! Lycla till. Minns då den dagen kom när jag väntade mitt första barn. Kändes så overkligt att bebisen snart skulle komma men längtade något enormt. Tog lugnt hela dagen med skönt bad. Sedan kom han dagen efter 🙂

 • Emilia Leide

  Åh. Lycka till. Tänker på dig idag. Man känner sig rätt så låst på det datumet man har fått ju. Hemskt söta bilder. <3

  • Tack snälla Emilia! Snart är det dags för dig med – så lycka till själv!

 • Fina Frun.se

  Åh vad spännande att det kan hända vilken minut som helst nu… Lycka till!
  Kram/
  Fina Frun.se

 • Lisa

  Säger som alla andra, så väldigt väldigt spännande och fina tider! Tänk när den ligger där i spjälsängen och inte i magen längre, där snackar vi både fin och lite sjuk känsla. Håll ut den sista tiden (även om det är tungt och rätt jobbigt) – snart är liten här! <3

  http://11861sthlm.tumblr.com

  • Tack fina du! Jag håller ut:) Fick du mitt mail förresten? Kram

 • Malin på pastill

  Åååh, lilla skrot, kom ut nu!!

 • Petra / Popetotrora

  Åh, vad härligt och spännande! Fast jag vet ju hur dagarna man går över tiden brukar kännas. Lååånga. Men ändå, tänk att ni ska få träffa den lilla krabaten snart. Underbart!!

  • Ja verkligen! Vi har liksom det bästa kvar så jag kan tänka mig att vänta ett par dagar till. Men inte mer:)

 • Frida

  Det är pirrigt! Själv var jag så övertygad om att vårt pyre skulle gå över tiden att jag blev lite överraskad när vattnet gick på natten till det beräknade datumet. Lycka till! 🙂

  • Åh vilket flyt. Det är ju inte fallet här men jag gillar väntan också på något sätt. Det känns som en speciell tid det här och jag försöker samla på mig bra och lugna känslor. Tack för fina ord!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar