Annons
Annons

Esteten och Emil i Lönneberga på fest.

I lördags var det dags för Emmas legendariska bokstavsfest. Varje november sedan flera år tillbaka ställer nämligen Emma och hennes man till med en fest där temat är bokstäverna i alfabetet och där gästerna får klä ut sig med denna bokstav som ledstjärna.

Annons

Det började med bokstaven A för fyra år sedan och nu var det alltså dags för E. Vår lilla familj ville ju naturligtvis inte missa detta spektakel!

linda

Därför drog vi på oss basker och randig tröja (jag som estet), skjorta och hängslen (Chaplin som Emil i Lönneberga) och fäste en massa pins på tröjan och skrev ett plakat med texten ”Rädda ålarna” (David som engagerad) och åkte iväg till Midsommarkransen. Sen minglade vi med bland annat enhörningar, Evil Twins, Eiffeltornet och Etype i någon timme innan vi åkte hem och åt godis och kollade på film.

Det bästa av två världar skulle jag vilja påstå.

Emma Sundh har tagit bilden.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

Vintagefabriken



Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar