Annons
Annons

En lysande blomma.

Har ni sett de här fina lamporna som designern Ania Pauser gjort för Klong. Såg dem här på ELLE Interiör sajten och tyckte de var så himla vackra. Tänk er en av taklamporna i ett stort rum med högt i tak, stuckaturer, stora fönster och ett vackert golv.

Annons

Som i en saga skulle det vara.

I found the pictures of these beautiful lamps here on the ELLE Interior site. It’s designer Ania Pauser who has made them for design company Klong. I imagine of of them in a large room with high ceilings, large windows and a beautiful floor. As in a fairy tale that would be.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar