Annons
Annons

En vintage påsk.

Nu när det är skärtorsdag är det ju officiellt påsk och det gillar man ju. Synd bara att det ska bli kallt i helgen för påsken brukar annars vara det där definitiva löftet om vår som man väntat på så länge.

Annons

Men det är okej tycker jag. För har snön väl smält och snödropparna och krokusarna tittat fram så är vintern faktiskt över och det är det viktigaste.

Hade jag bott i ett varmare land tror jag att jag hade ställt till med ett trädgårdskalas i helgen för att fira påsken. Med vimplar, påskgodis, nybakade bullar och påskäggsjakt. Precis som på bilderna här. Alla bilder kommer från sajten Hostess with the Mostess.

dukning påsk 2012

påsk 2012

vintage påsk 2012

vintage påsk 2012

vintage påsk 2012

På deras sajt kan man även hitta dessa söta inbjudningskort och placeringskort att skriva ut, om man inte har tid eller lust att göra några själv. Väldigt smart. Och fint!

This vintage ester party inspires me today. If I had lived in a warmer country I think I would have hosted a garden party just like this. All pics from the site Hostess with the Mostess.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • www.ingenvanligdag.blogg.se

    Åh herregud så fina bilder. Det där partajet hade jag gärna varit på! Kanske kan man spara den här inspirationen och köra på något liknande till första maj?! Jättefint!
    /Kristina

    • Ja det tycker jag verkligen att du ska!:) Kul att du gillade det.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar