Annons
Annons

En vimpel av pepparkakor.

Hur fin var inte den här pepparkaksvimpeln? Kanske det sötaste jag sett på länge. Något för den som har mycket tid och ännu mer tålamod helt klart.

Bilden kommer från australiensiska stjärnkocken- och bagaren Donna Hay.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Queen of Kammebornia

  Så himla fint!!! Kanske jag ska göra det med mina snögubbepepparkakor 🙂
  http://queenofkammebornia.se

 • Petra / Popetotrora

  Oh la la! Ja, man önskar verkligen att man hade tålamodet att släng aihop en sån där. Så fin!!

 • Evelina – Evelinas Ekologiska

  Oh, den där vimpeln är så fin 🙂 Pinnade den för ett tag sedan men har inte kommit till skott med att göra någon själv ännu…:)
  /Evelina – Evelinas Ekologiska
  http://www.evelinasekologiska.se

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar