Annons
Annons

En titt in i mitt vardagsrum

En dag i somras kom bästa Sofia Byström hem till mig med kameran i högsta hugg. Jag hade köpt pioner och städat och klätt Chaplin (som var ganska så mycket mindre här) i favoritbyxorna.

Annons

Sofia skulle nämligen ta några bilder av mitt vardagsrum för Amelia. Resultatet kan ni se i senaste numret av Amelia – som finns ute i butik nu.

Här kommer en liten sneak peak:

lindasvardagsrum2

lindasvardagsrum1

lindasvardagsrum4

lindasvardagsrum5

lindasvardagsrum7

lindasvardagsrum6

lindasvardagsrum8

lindasvardagsrum9

Så fort solen visar sig (och det går att fotografera här hemma) ska jag ta lite bilder från Chaplins rum och visa er.

translation

Here are some pics from my living room that the great photographer Sofia Byström took a couple of months ago. They were published in Swedish lifestyle magazine Amelia which is out in stores right now.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (24)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Nina

  Blev helt salig då jag såg precis samma böcker jag läst som ung…Kulla-Gulla och alla Maria Gripes fantastiska böcker! Så fint ni har det! Kram!

  • Ja men eller hur! Jag älskar dem. Och tack snälla för dina fina ord. Kram

 • FinaFrun.se

  Så fint, så varmt och mysigt!

  • Åh vad fina ord. Precis så där som jag vill att det ska kännas:)

 • Ser helt fantastiskt fint ut!

  • Tack gulliga du. Hoppas allt är fint. Saknar dig! Kram

 • Malin

  Mäh! Bläddrade ivrigt igenom hela amelia efter det här men hittar inte!! Är det i senaste nr 23? Ska kolla en gång till 😉

  • Åh typiskt. Såg nu att det var i nr 22. Vad himla snabba de var med att publicera ett nytt nummer:) Kram

 • Lovlilett

  Vilket superinspirerande hem du har Linda! Känner inte att just Amelia är en typ av tidning som jag gillar, men hoppas på att få se fler peaks från er ljuvliga lägenhet ändå 🙂 Kram http://lovlilett.com

  • Åh tack snälla fina du! Självklart kommer det fler bilder från vårt hem snart. Kram

 • Pingback: Lucka 23: En bild från ditt hem | Volang()

 • Pingback: ELLE Decoration hälsar på hemma hos mig | Volang()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar