Annons
Annons

En sorts present.

I början på varje månad vill jag alltid byta skrivbordsunderlägg på min dator, som för att börja om och få ny inspiration när jag sätter på datorn. På finfina Frankie Magazines sajt kan man ladda ner väldigt tjusiga sådana. Vid det här laget har jag faktiskt använt alla men jag tänkte att jag skulle tipsa er om att det finns! De ser ut såhär:

Annons

Visst blir man glad av dem? Här hittar ni länken dit för att ladda ner dem.

Here are some desktop pictures from lovely Frankie Magazine that I thought you’d like. Perfect for some new March inspiration. Click here to download one of them.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Malin

    Mycket fint! Min favorit är den med hjärtan.Tack tack!

  • Åh den med kaniner har jag! Blir glad varje gång jag ska logga in på datorn. Tack för bra tips!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar