Annons
Annons

En sneak peak från Formex.

I dag – på öppningsdagen – var jag och mina kompanjoner från VintagefabrikenFormex. Som vanligt är det kul att vara där även om det är ganska mycket samma från år till år. Varje år hoppas man att det ska ha hänt något nytt men det är sällan det känns som det.

Annons

Nåja. Jag tog en del bilder som jag ska visa er i veckan! Så länge – dessa från min instagram (@volanglinda). På sådant som jag fastande lite extra för.

  formex vår 2014

Som finfina blommor inne hos Housedoctor.

formex vår 2014

En skrivbordsstol i restaurangdelen.

formex vår 2014

Och så en massa gulliga prints, hundar…

formex vår 2014

… och härliga tyger inne hos Littlephant.

Men – som sagt – mer inspiration kommer i dagarna!

translation

Some sneak peak pics from my visit to the large interior fair Formex here in Stockholm. More pictures are coming up here tomorrow!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar