Annons
Annons

En smällkaramell av färg och Skeeter Davis.

 Vill visa er lite nya bilder jag lagt till i min Pinterest under helgen. Jag älskar verkligen det dära Pinterest, som ni säkert vet vid det här laget. Den här gången fastnade jag mest för pigga, ljusa färger med inslag av mintgrönt och puderrosa.

Annons

För övrigt färger som verkar hålla oss alla i ett fast grepp – även denna vår. Men inte mig emot!


Förutom denna smällkaramell av bilder vill jag också tipsa om en skiva jag lyssnar på nästan hela tiden just nu. Nämligen 60-talsstjärnan Skeeter Davis. Perfekt musik, vare sig man sitter framför datorn och jobbar eller går hemma och pysslar.

Som vanligt kan ni klicka på bilderna för att komma till källan.

 

I would like to share with you some new pictures I added to my Pinterest during the weekend. I really love that Pinterest, as you probably know by now. This time I stuck mostly lively, bright colors with a hint of mint green and powder pink. Incidentally colors that seem to keep us all in a firm grip – even this spring. But not against me – I like it a lot!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Älskar alla bilderna! Pinterest är verkligen en guldgruva av inspiration! Men det är lätt att bli sittandes i timmar och bara pinna, pinna, pinna. 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar