Annons
Annons

En present till mig själv

Häromdan gick jag och hämtade ut ett himla fint paket. En present från mig till mig. Lite så. För när man är sin egen är det ju ingen som skämmer bort en med fika, friskvårdstimmar och sommarpresenter.

Annons

Så därav detta paket från bästa Le Kiosk.

lekioskshop1

Jag hade beställt det vackra, vackra fatet Garden Party (verkar vara slut i grönt men finns något ex kvar av sepia). Designat av  formgivaren Tord Boontje. Det tänker jag använda i många stylingjobb  och – framför allt – servera t ex jordgubbar och härliga sallader på.

le-kiosk-shop-2

Även mässingskroken i form av en slända och stearinljus i den perfekta gröna färgen fick bli en del av presenten. Och som en bonus fick jag ett vykort med motiv skapat av DrömmaLotta.

Behöver jag säga att allt det här vackra från Le Kiosk förgyllde min dag?

translation

The other day I decided to buy myself some presents and this is what I got. Beautiful right? It’s all from the lovely shop Le Kiosk.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar