Annons
Annons

En pastellig jul och lite till

Knot magazine bjuder på de här fina bilderna på tema jul. Och dessutom en pastellig sådan!

knot1

Gillar idén med att pynta väggarna med washitejp i form av snöflingor. (Ganska) enkelt och väldigt gulligt.

 

Annons

knot2

Roliga dekorationer till julbaket i form av granar i guld.

 

knot3

För den som har mycket tid kanske det här kan vara något? Eller så är det lite overkill… Fin bild hur som!

 

knot4

 

Och så de här söta båtarna med namntags i– gjorda av skal från nötter om jag förstår det hela rätt.

Fin fredag önskar jag er!

Alla bilder kommer från Knot magazine.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar