Annons
Annons

En ny (fast gammal) spegel

I förra veckan flyttade den här nya kompisen in hos oss. En helt fantastiskt art decospegel i superfint skick. Från en av mina absoluta favoritbutiker Bodil Vintage.

sovrum

Tycker att den gör sig väldigt fint mot den blå väggen.

Annons

Älskar för övrigt speglar. De kan verkligen göra ett helt rum. Precis lika mycket som en tavla.

sovrum2

Och apropå tavla så kom Chaplin hem med den här teckningen häromdan – och jag var bara tvungen att låta den få pryda en alldeles egen vägg haha. Min son, konstnären.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar