Annons
Annons

En liten titt in i sovrummet

För ett tag sedan berättade jag ju att vi höll på att måla väggarna i sovrummet. Bort med det vita in med en mörkare, gråblå nyans. Här kommer en liten, liten titt! Det är ju världens tråkigaste ljus att fotografera i just nu så jag lovar att visa lite mer när det blir bättre.

vägg

Vi är supernöjda och rummet känns ungefär tusen gånger härligare att vara i nu.

säng

Vad tycker ni?

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • hanna

  Åh va fint det blev! Och vilken super tjusig sänggavel ni har!

 • Lisa

  Superfint, vilken färgkod?

  • Tack! Det är en färdigblandad nyans från Claes Ohlson (av alla ställen) som heter Glacier Blue.

 • Elin

  Ser fantastiskt ut!! 🙂 förstår att ni trivs! Ni har så fint hos er, vill gärna se mer!

  • Kul att höra! Ja men det får vi ju lösa framåt våren så klart:)

 • Sofia

  Vilken härlig mustig nyans! Mycket mer fördelaktigt än vitt, enligt mig och min smak då 😀 Kul att du bjuder på bilder från ditt hem!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar