Annons
Annons

En liten efterlysning.

Tänkte passa på att skicka ut en liten efterlysning här på bloggen. Lagom till hösten är det nämligen dags för mig, Emma och Louise att efterlysa en praktikant/assistent till vår

Annons

Vintagefabrik. Så om du vill vara med oss på världens roligaste jobb – eller om du kanske känner någon som vill vara det –gå in och läs mer på Vintagefabriken.se.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar