Annons
Annons

En julklapp i en glasburk.

För den som inte har tid eller lust att springa runt på stan och köpa klappar eller sitta framför datorn och klicka hem dem, kommer här ett finfint tips. Nämligen något så tjusigt som en egengjord klapp i form av

Annons

kakmix i en vacker burk. Det är Linda Lomelino med bloggen Call me Cupcake som tillverkat detta smarta. Passar till i stort sett vem som helst och är en fröjd för både öga och gom.

En annan bra grej kan vara att ge bort en blandning som innehåller lyxig varm choklad. Smaksätt den med kardemumma, kanel eller ingefära och dekorera med en polkagriskäpp eller en lite påse minimarshmallows. Perfekt att plocka fram när julen är slut och januari står för dörren!

Fotografier, recept & styling av Linda Lomelino.

translation

For those who do not have the time to run around town and buy Christmas gifts; here is a great tip. Create your own Christmas gift in your kitchen! Use a pretty jar and fill it with cake mix for yummy brownies. Perfect for both young and old and a delight to both eye and palate.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Ida Erixon

    Åh vilken bra present! Jag är i och för sig inte förvånad, allt hon gör är fint

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar