Annons
Annons

En jobbdag på Café Pascal

I måndags började jag veckan på det bästa av sätt; på café med min fina vän Fatima – som också har lyxen att jobba borta i bland.

Annons

IMG_3828

Vi satt på Café Pascal vid Odenplan i Stockholm.

pascal

café pascal

Så väldigt mysigt!

IMG_3793

Där åt vi både frukost…

café pascal

… och lunch.

IMG_3810

Lyckan i att ha det här fina sällskapet på jobbet!

IMG_3832

Rekommenderas varmt för både den fikasugna och den som vill sitta och jobba i en härlig miljö några timmar.

IMG_3826

Ni missar väl inte att dela med er av era bästa tips för att jobba borta som jag och Emma startat under #bortakontor? Det behöver så klart inte bara vara i Stockholm utan alla tips och all inspiration är välkommet.

Snart kommer vi nog kunna göra en miniguide över de pärlor vi besökt hittills!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (11)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar