Annons
Annons

En helgrapport med våffelfest, frukdrinkar och spa.

Kära ni! Ledsen för min frånvaro här i helgen. Hoppas ni haft det fint. Själv har jag haft det väldigt bra och känner mig hur nöjd som helst. I går var det dags för våffelfest och invigning av vår fina lokal Vintagefabriken där vi kommer ha vårt kontor och även en massa annat kul.

Annons

Den andra delen av lokalen är nämligen perfekt för att anordna möhippor och events med mera, med mera. Snart kommer det en hemsida så då kan jag berätta mer! Men är ni intresserade av att ha en möhippa hos oss så hojta gärna så berättar vi mer.

I dag har delar av tjejgänget varit på Centralbadet och badat i bubbelpoolen, bastat och druckit fruktdrinkar. Tänk om man kunde göra det varje söndag. Hur bra skulle man inte må då? Och apropå fruktdrinkar. Har ni sett Elsas recept på Cinnamon bun smoothie? Den låter – och ser – helt ljuvlig ut.

Ha en fin kväll! Nästa vecka kommer bli en rolig vecka här på bloggen. Med boksläpp, Nyhetsmorgon och påsk.

Hello dear friends! I hope you weekend was a good one. I had a housewarming party with waffles and champagne and also went to a spa with my friends. It was lovely and now I’m very happy but tired. I look forward to next week. It will consist of our book release and easter, among other things. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Lisa 11861sthlm.tumblr.com

    Vilka fina bilder! Våfflor kan man ju aldrig få för mycket av så att säga! Och tack för smoothietipset, älskar allt med kanel!

  • Elina Dahl

    Så kul och spännande det låter med vintagefabriken. I kväll blir det våfflor här hemma! Kram Elina

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar