Annons
Annons

En heldag i Köpenhamn med brunch, klätterrosor och ett besök på Hay

Här kommer några av de bilder jag tog när jag och min kille fick barnvakt av mina föräldrar (som bor i Malmö) och unnade oss en heldag ihop i vackra Köpenhamn. Solen sken och vi var peppade till tusen när vi tog tåget över för en minisemester.

k01

Första anhalten var mysiga Nørrebro. Där strosade vi runt bland kullerstensgränderna, de färgglada husen och rosorna som klättrade längs husfasaderna.

k13

Stannade för brunch. Jag valde en magisk sallad och David körde på en andra frukost.

k5

Det var sjukt gott. De hade en hemmagjord Nutella som jag tänkt på ungefär varje dag sedan dess. Måste prova att göra den hemma!

k6

Mitt sällskap <3.

k10

Kikade in på innergård som grönskade.

k12

Var tvungen att dokumentera allt detta fina.

k11

Åh om ändå blommorna på min balkong ville växa så här…

k1

Efter ett besök på Systrarna Grene (väldigt rolig butik på Strøget) tog vi oss till Hay Store i närheten. Älskar Hay. Känns som dansk design i ett nötskal. Och deras överkast är ljuvliga.

k9

Älskade även utsikten. Många ogillar detta med stora  folksamlingar och stora städer men jag älskar det. Finns inget som får mig att känna mig mer levande. Även om Strøget som gata är väldigt trist i sig. Men ja, ni fattar.

k15

Inne på Hay.

k2

Kanske världens finaste skrivbordsstol.

k4

Och massvis med kuddar i härliga färger.

k8

Efter all kommers var det dags för en vilostund. Det var ju trots allt därför vi åkt hit. Hittade lite fler rosor på vägen.

1000

Och sen slog vi oss ner i en Botaniska Trädgården med varsin bok och lite picknick.

k7

Efter en ljuvlig tapasmiddag på en uteservering tog vi tåget tillbaks till Malmö och vår lilla galning som sov så sött efter en heldag med mormor och morfar.

Och det var den resan det. Tack Köpenhamn för denna gång!

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar