Annons
Annons

En giraff på väggen.

Det här måste vara den gulligaste vägglinjal för barn jag sett!

g2

I form av en harlequinmönstrad giraff med världens snällaste ögon. Så himla fin att ha på väggen i ett barnrum eller i en hall för den delen.

Annons

g1

 

Gullig inte sant?

Det är grymma Littlephant som gjort den. 

 translation

This must be the cutest measuring stick for kids I’ve ever seen. In shape of a cute giraff with the nicest eyes. From Swedish Littlephant.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar