Annons
Annons

En dag i Köpenhamn och Guide to Copenhagen

Hej från Malmö! Vi är här hela lilla familjen och besöker mina föräldrar. I detta nu sover lille Chaplin i vagnen i trädgården och vi har ätit lunch i lugn och ro i syrenbersån. Så skönt.

I morgon blir det festligt värre.

Annons

Då tar jag och David tåget över till Köpenhamn för en dagsutflykt. Vi tänker oss både frukost, lunch och middag i Köpenhamn. Och så lite roliga butiker och kanske lite parkhäng däremellan. Längtar!

guide to copenhagen

Min bästa vän just nu är därför fina sajten Guide to Copenhagen som är späckad med bra tips och inspiration på vad kan äta, se och uppleva i Köpenhamn.  

guide to copenhagen

Hur fint som helst!

guide to copenhagen

Dessutom har de nyligen gjort en e-bok som man kan köpa för en billig peng med de 50 bästa tipsen för ett besök i Köpenhamn. Perfekt att ladda ner och ta med.

Tar så klart med kameran i morgon så jag kan visa vad jag hittat för fint sen när vi är tillbaks! Här kan ni förresten kika på hur det såg ut förra sommaren då vi var i Köpenhamn:

Finaste kyrkogården, frasigt wienerbröd och ett karamelleri i Köpenhamn

Klängrosor, färgglada hus och en himmelsk risotto i Köpenhamn

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Linn

    Tack tack tack för alla fina ord om Guide to Copenhagen. Det är så härligt att höra att du gillar sidan och tycker att där är många mysiga ställen, det är precis det vi hoppas på, när vi gör den. Hoppas att ni får ett härligt besök här 🙂 /Linn från Guide to Copenhagen

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar