Annons
Annons

En alldeles ljuvlig upptäckt

Tack vare den fina listan för April som Babes in Boyland lade upp häromdan fick jag upp ögonen för något helt magiskt. Nämligen en blogg som skrivs av 21-åriga

Annons

Daniel Faró från Tyskland. Daniel är en riktig mästare på det här med att fotografera under sina resor och att kika in på hans blogg är (nästan) precis lika härligt som att faktiskt befinna sig på alla de här platserna han tagit bilder från; Paris, Lissabon, München…

Speciellt mycket fastande jag för fotografierna från Lissabon eftersom den staden verkligen gjort ett stort avtryck i mitt hjärta. Längtar tillbaks så himla mycket! Får ni chansen – åk dit.

Kolla bara här:

l1

l2

l3

l4

l5

l6

l7

l8

l9

l10

l11

l12

l13

 Alla bilder av Daniel Faró.

Fin Valborg på er!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (1)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar