Annons
Annons

Emily Dahls bloggjulkalender; Lucka 1: En bild från en dag du aldrig kommer glömma

I dag är det den 1 december och eftersom grymma Emily Dahl, än en gång, knåpat ihop sin roliga bloggjulkalender innebär det att det finns massor av roliga inlägg att läsa i bloggosfären. Jag tänker att jag ska vara med på ett hörn och i mån av tid.

Annons

Förhoppningsvis hinner jag vara med på många! Här kommer i vilket fall första luckan: En bild från en dag du aldrig kommer glömma.

ch

Det var i mitten av april och vi hade bestämt oss för att göra något ihop. Bara vår lilla, fortfarande ganska nya, familj. Körsbärsträden i Kungsträdgården blommade och jag ville så gärna hinna dit innan de blommade ut. Så vi tog en promenad dit i solen. Och jag minns att det kändes så fint och bra alltihop. Att den långa vintern var över, att saker och ting kändes lättare, att det liksom började falla på plats alltihop. Chaplin var 6 månader här och på något sätt var det som att vi nådde en magisk gräns vid den åldern. Helt enkelt en dag jag aldrig kommer glömma.

Jag skrev till och med ett blogginlägg om dagen; Om de rosa träden och om någon som vill nå upp till dem.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar