Annons
Annons

Emily Dahl hos @fotografiska

Hej på er! Här kommer ett fint söndagstips!

Just nu har världens bästa Emily Dahl (som ju plåtar de flesta jobb jag gör – om jag får välja i alla fall) fått ta över

Annons

instagramkontot för Fotografiska (@fotografiska). Ni vet det där museet här i Stockholm som bara är inriktat på fotografi.

Drinkar+Foto+Emily+Dahl-3

Och det som är lite extra kul är att temat på hennes inlägg är just matfoto som jag tycker så mycket om. Och dessutom har hon valt att lägga upp fler av de bilder vi skapat tillsammans. Jag med min styling och hon med sina idéer och sitt foto.

Glass+Foto+Emily+Dahl-1

Här ovan ser ni till exempel jobbet vi gjorde med drinkar för ELLE Mat & Vin och här nedan två bilder på ett jobb på tema glassar. Kanske lite konstigt så här i juletid – men som Emily skriver: ”I min bak-och-fram-vända världs känns det helrätt”. Och jag håller med. Just nu är vi ju i full färd med att skapa vårdukningar och planera för våffeldagen haha.

Här hittar ni Fotografiskas instagram där Emily håller till i en hel vecka.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (10)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar