Annons
Annons

ELLE Decoration Swedish Design Awards

I kväll är det dags för ELLE Decorations stora gala. Självklart ska jag dit en sväng och mingla med fina bloggvänner och kanske dricka en drink eller två. Ett himla fint sätt att börja veckan på tycker jag.

Annons

champagne

Får återkomma med en rapport och lite bilder sen!

chandelier

Tack förresten för alla fina mail och kommentarer på det här med inskolningen. Det känns helt okej i dag. Inte bra men helt okej…

Klicka på bilderna för att komma till källan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar