Annons
Annons

ELLE Decoration hemma hos Nina Persson i New York.

Just nu ser jag väldigt mycket fram emot början av februari. Inte bara för att vi är ett steg närmre våren då utan också för att det nya numret av ELLE Interiör – eller

Annons

ELLE Decoration som tidningen nu kommer att heta – dimper ner i brevinkastet.

Screen shot 2014-01-22 at 8.15.54 PM

Tidningen kommer nämligen innehålla ett 12 sidor långt reportage från Nina Perssons hem i New York. Så himla kul! För är det en person jag beundrar – på alla sätt och vis – så är det Nina Persson. Hennes förra lägenhet i Malmö har jag drömt om både en och två gånger och jag tröttnar aldrig på att titta på de här bilderna för att bli inspirerad och glad. Tycker det är så mycket själ och känsla i hur den ser ut.

n1

n11

n7

n13

Älskar framför allt den genomgående, dämpade färgskalan, alla stilleben överallt och de vackra vintagemöblerna.

n2

n8

n12

n10

n01

Det riktigt kliar i fingrarna efter att få måla och fixa här hemma nu. Härligt alltså. Och så blir jag hemskt sugen på att försöka hitta en kristallkrona lik den på andra bilden här i inlägget. Älskar den pampiga och lite kitschiga känslan en sådan kan ge.

Bilderna kommer från Mäklarhuset och Bolaget via Tant Johanna.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (1)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar