Annons
Annons

ELLE Decoration hälsar på hemma hos oss

Förra veckan var ju Sanna och Cassandra från ELLE Decoration hemma hos mig, David och Chaplin och hälsade på med filmkameran i högsta hugg. Och nu kan ni se resultatet på

Annons

ELLE Decorations sajt!

Förutom att jag är hemskt dålig på att bli regisserad (som ni kommer se i introt när jag öppnar dörren haha) och att grannens balkong syns mer än min egen (med rosa plaststolar och allt) så tycker jag att det ett fint litet reportage. Hoppas ni gillar!

volang-linda hemma hos

volang-linda hemma hos

Bilderna har Sofia Byström tagit vid ett annat tillfälle och ni kan se dem allihop i inlägget En titt in i mitt vardagsrum.

translation

Last week Swedish ELLE Decoration visited my home with a film camera. And now you see the result on ELLE Decorations site! We speak in Swedish but if you don’t understand you can still watch the little story. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (17)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Emilia Leide

    Så himla mysigt och fint att få komma hem till dig en sväng! Chaplins hörna såg ju jättemysig ut och jag dör lite över köket

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar