Annons
Annons

Efterlysning – har du en produkt/ett varumärke du tror att jag älskar?

Hör upp alla kreativa, begåvade personer där ute! Vi på Vintagefabriken är just nu på jakt efter fler fantastiska samarbetspartners som vill sälja sina produkter i vår butik med tillhörande

Annons

webbshop.

Vf_barnklader_inspirationsbild_web

Och eftersom att ni är så många fantastiska personer som läser min blogg tänkte jag att några av er kanske håller på med något kreativt projekt, som ni vill få chansen att få ut i större skala.

vf_barnklader_rosa_klanning_web

Är du en mästare på att tillverka vackra smycken, illustrerar du fina prints eller stickar du barnkoftor eller babyfiltar som är to die for? I så fall kanske det är just precis dina produkter vi ska ta in nu till våren!

vf_barnklader_skjorta_web

Ett exempel en dröm jag själv haft – och som nu blivit förverkligad – är att göra en alldeles egen barnkollektion för Vintagefabriken. Och tack vare min underbara kollega Lollo och geniet Emmelie Syrehn (som står bakom klädmärket Mini with Friends lyckades vi tillsammans skapa kollektionen Mini with Vintagefabriken.

Något som blev av tack vare att vi vågade leva ut våra drömmar och visioner – och inte minst – slog våra kloka huvuden ihop och samarbetade. (Om ni gillar kollektionen kan ni läsa mer om den på Vintagefabrikens blogg och se den i sin helhet i vår webbshop).

vf_barnklader_grona_byxor_web

Så om du – eller kanske någon du känner – har några produkter som bara väntar på att få se dagens ljus; skriv en kort beskrivning av vem du är och vad du har för affärsidé och maila oss på[email protected] så kan vi påbörja samarbetet där.

Fin kväll!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (8)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar