Annons
Annons

Efter stormen kommer lugnet.

De senaste dagarna har rusat förbi i någon form av ultrarapid. Jag har bakat i dagarna tre, anordnat 1-årskalas för Vintagefabriken och toppat det hela med dubbelmöhipporVintagefabriken. Och mycket mer än så hinner man inte riktigt med.

Annons

Så i dag ska jag hänga med min lilla familj. Vi ska gå en tur på stan ihop och sen åka på 3-årskalas och fira kompisbarnet Isolde.

Och om jag hinner ska jag också sätta mig med en kopp kaffe och drömma mig bort lite genom att fylla på min tumblr med fler finheter. En himla bra avkoppling faktiskt!

  Fotor051195853

Hoppas ni får finaste söndagen!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar