Annons
Annons

Dukning i blått och vitt och mässing

Just nu är jag i full gång med att leta inspiration och planera inför ett roligt jobb jag ska göra nästa vecka. Bästa Emily Dahl ska plåta och det känns alltid lika kul. Inte mindre än två jobb ska stylas och planeras på samma dag så därför är planeringen a och o verkligen.

blue-table-2

Jobbet jag ser mest fram emot är det med en dukning på tema vår. Vi tänker oss att den ska gå i dovt blått och med inslag av vacker keramik, mässing och fina inslag av grönt.

dukning blått och vitt

Jag tror att det kan bli riktigt tjusigt. Hoppas på det i alla fall.

dukning blått och vitt

Om inte annat ska det bli väldigt härligt att få leka att det är vår för ett tag. Den här mörka, mörka november är inte riktigt min grej om man säger så…

Klicka på bilderna för att komma till källan.

Right now I’m planning for a table setting I’m styling next month together with the lovely photographer Emily Dahl.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar