Annons
Annons

Dublin tips?

Idag om en vecka exakt är jag i Dublin med två av mina bästa vänner. Ser så mycket fram emot det! Jag tänker mig att våren kommer vara i full blom där och att vi kommer kunna sitta i en park och dricka läsk och sola. Bland annat. Ingen av oss har varit där förut så jag vill gärna ha alla tips ni kan tänkas ha. Jag gillar marknader, vackra parker, mysiga butiker, caféer med nybakade kakor och att bara strosa runt i fina kvarter. Tipsa mig och jag blir så himla glad!

Annons

I’m going to Dublin for a weekend with some friends next week. Do you have any do’s and don’ts for me perhaps? I’d be happy to read them!

Klicka på bilderna för att se källan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Har heller aldrig varit där, men får önska dig en trevlig resa. 🙂

  • Vilka fina bilder! Jag tycker att ni ska besöka fängelset Kilmainham, gå till Guiness bryggeri (om inte för att det är intressant att titta på själva museet så för utsikten från baren) och hänga runt vid universitetsområdet runt Trinity college. Har ni mycket tid så är det helt klart värt att hyra bil och åka runt lite, tillexempel till västkusten (Cliffs of Moher är himla fint tex!). Finns sjukt mycket söta små B&Bs som man kan stanna till vid över natten och naturen är verkligen fantastisk. Har ni inte lika mycket tid så är Howth utanför Dublin verkligen värd resan, går pendeltåg dit tror jag. Hur vackert som helst! Cow’s Lane Market i Temple Bar området, tror det är på lördagar och söndagar..

    Nu blev det en hel liten novell och inga egentliga tips som sv ar på det du frågade efter. Haha. Hoppas ni får en härlig resa iaf!

  • Pingback: Arbetsrum i industriromantisk stil. | Volang()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar