Annons
Annons

Du kan stå under mitt paraply

I går blev det inte mycket bloggande av. Så här i efterhand har jag lite svårt att ens minnas vad jag gjorde. Jag var väldigt, väldigt nervös å min kille Davids vägnar. Han hade fått det ärofyllda och smått overkliga uppdraget att sjunga sin låt

Annons

Paraplyprins Carl Philip och Sofias bröllop och jag hade lite svårt att ta in att flera miljoner skulle se honom stå där i kyrkan.

david pagmar paraply

Men det gick ju – som ni säkert vet – hur bra som helst och nu är jag bara så himla stolt över honom nu.

Kollade ni eller? Om ni gillade det ni hörde kan ni lyssna på inspelningen av Paraply här och gilla hans Facebook här. Och så klart – kolla på klippet här. Gör det vettja!

translation

Yesterday my boyfriend had quite a gig – to say the least. He was asked to play at the royal wedding in Sweden with his song ”Umbrella” (”Paraply” in Swedish) and to say that I was nervous before would be an understatement. If you didn’t see the wedding you can watch it here and also listen to the lovely song here

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (36)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Jessika

  Åh han var så bra! Jag tycker så mycket om hans version av låten! Vad stolt du måste vara! <3
  Kram Jessika

 • Det var något bekant över han den där som sjöng paraply men kom inte på varför jag kände igenom honom! Men riktigt bra var alla grabbarna i kyrkan ;0) Ska helt klart kolla in alla dina länkar!

 • Emmy Lundström

  Han var grym, så så bra! Du, dina inlägg dyker inte upp på min Bloglovin längre. Vet inte om det bara är hos mig eller inte…? Men bara så du vet, tråkigt om det är så för fler.

  • Tack Emmy! Och tack för input på Bloglovin. Jättsnällt! Har kollat upp det nu och det verkar ha blivit nåt tokigt. Kram!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar