Annons
Annons

Drygt en vecka kvar…

I morgon är det exakt en vecka kvar. En vecka tills det där projektet som mitt liv kretsat runt det senaste året finns att känna på och titta i. En vecka kvar tills alla kan få ta del av vårt slit, våra drömmar och alla de förhoppningar som ryms på 160 sidor.

Annons

Ja, jag pratar ju såklart om boken Vintageparty. Som ni också fått vara en del av det senaste året. Det är med skräckblandad förtjusning jag räknar ner dagarna till nästa onsdag, den 27 mars.

Så länge kan ni förhandsboka den här hos Bokus till ett specialpris. Men det gäller endast fram till den 26 mars så passa på!

Så här såg det ut den 6 juni förra året. När vi hade vår första plåtning. Det var den enda dagen utan ösregn på två veckor så snacka om att vi hade bokat in exakt rätt dag. Det var som att någon högre kraft var med oss och hejade på oss. Eller så hade vi bara en extrem tur. Vilket som så var det en dag jag sent kommer glömma. Jag har sällan känt mig så stark som den dagen. När man insåg att ”Nu gör vi det här. Nu gör vi faktiskt det här på riktigt”.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Så spännande, pirrigt och roligt det måste kännas! Er bokbebis liksom..

  • Can’t wait! 🙂

  • Spännande. Förstår att det känns pirrigt. Ni har ju skapat det tillsammans. 🙂

  • I can’t wait to hear what it feels like to hold the book for the first time and flip through the pages. 😀

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar