Annons
Annons

Drömmen om ett växthus.

Vill dela dessa fantastiska bilder med er i dag. De kommer från nederländska tidningen Delicious Magazine och är fotograferade av Jeroen van der Speck. Får mig att börja drömma om ett växthus.

v1

v4

Ett som man kan sitta och skriva och läsa i.

Annons

Dricka saft och kaffe.

v2

v3

Odla rabarber, tomat och mynta i.

 v5

Och sen plocka hela härligheten och äta till lunch i solen. Lite så. Hur fint?

Styling av Femke Pastijn och foto av Jeroen van der Speck.

För mer växthusinspiration kan jag tipsa om ljuvliga bloggen Krickelin som levererar de finaste bilderna just nu. Den ena mer inspirerande än den andra.

translation

These pics from Delicious Magazine (Netherlands) kinda make me dream about having a green house. Beautiful right?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar