Annons
Annons

Drömläge.

När ni läser det här sitter jag och skriver tenta. Håll tummarna för mig är ni snälla! Efter ska jag ta mig en tur på stan i solen, leta efter en kofta, att ha över klänningen jag ska ha på min kompis bröllop på lördag, och så ska jag gå och hämta ut min favorittidning Frankie MagazinePapercut. Och sen skulle jag hemskt gärna vilja inta någon av de här två positionerna. Kan liksom inte tänka mig något bättre i hela världen just nu! Åh, ge mig en sån där pool nu, tack.


Annons

Bilderna kommer från underbara Audrey Hepburn Complex.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Camilla

    Hoppas tentan går vägen! Vill passa på att säga att du blivit utmanad med 11 kluriga frågor, kolla min blogg för mer info 🙂 – http://betweenheavenandhello.wordpress.com

  • Vilka härligt lata dagar det där såg ut som. Hoppas tentan gick bra!!!!

  • Lycka till med tentan! Kram

  • Cat

    Lycka till! En koja att ligga och läsa i såg helt fantastiskt ut en mulen dag som den här.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar