Annons
Annons

Dottie Angel.

Jag skulle vilja tipsa om en bok jag köpt som är så underbart fin. Som en liten skatt faktiskt. Den heter Dottie Angel och ges ut av förlaget Uppercase som ger ut en massa andra bra tidningar och böcker med. Dottie Angel är en karaktär som Tif Fussel skapat och som hon bygger en hel värld runtom och den världen är inbäddad i de mjukaste färgerna och de sötaste deltaljerna. Här kommer lite smakprov men ni kan gå in här för att läsa mer och in här för att köpa den.

Annons

I would like to suggest a book I bought that is so wonderful and cute. As a small treasure actually. It’s called Dottie Angel and is published by Upper Case that produces a lot of other good magazines and books as well. Dottie Angel is a character that a woman named Tif Fussel created and which she builds a whole world around.  And that world is embedded in the softest of colors and with the cutest of details. You can buy it here if you like it.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Johanna Stålros

    OJ vilken bok-tack fina du den verkar ju underbar!!! Kram Johanna

  • Lisa

    Ja vad fin den såg ut. Detta måste undersökas!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar