Annons
Annons

dopet.

Här kommer några fotografiet från dopet jag var med och fixade i lördags. Vi hade varit på Panduro Hobby innan och köpt superfina papper som Fatima gjort vimplar av och jag använde en del av pappret på borden med, som tabletter.

Annons

Istället för dukar körde vi på budgetstuket och rullade ut rutigt prensentpapper. Himla bra grej faktiskt. Brukar göra så på fester hemma också, det är så lätt att städa bort det efteråt och så blir det väldigt fint. Mitt på borden hade jag ställt små högar av gamla barnböcker jag köpt på loppisar och så fick de här karusellerna från Mokkasin stå ovanpå och det fick min lilla Paddington- spargris också göra. Även bannern från Mokkasin fick vara med på ett hörn och så hade vi fotografier överallt med lilla Isolde från dag 1 och fram till nu. Men det bästa av allt var nog ändå bordet med kakbuffén som Fatima bakat med åtta (!) sorters kakor. En dröm helt enkelt. I min pinterest har jag förresten samlat en massa inspirationsbilder till barnkalas och annat, gå in där och kolla vettja.

Fler fotografier finns här hos Fatima och eventuellt kanske Emma lägger upp lite fler sen för dum som jag var glömde jag kameran hemma. Så kan det gå. De här är från min instagram. Imorgon tänkte jag visa lite fler bilder från min Instagram så ni får se hur oktober sett ut genom min mobilkamera. Det har sannerligen varit en månad full med fina saker, vackra löv och blå himlar.

The other time it was time for the baptism party I’ve helped planning. And it looked a little something like this. For the details, please click the translation button.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Anna/Rackarungar

  Jag tror minsann att du gav mig dagens bästa längta-till-jul-pepp. Jag har inte (tror det eller ej!) smakat deras julbullar men jag kommer minsann hänga på låset första möjliga bakdag. Det borde inte dröja långt in i november va?

  Din blogg är alldeles förtjusande, älskar din gula kick några inlägg ner. Love it!

 • Fatima

  Så fint genom din mobil! Dopet hade inte varit det samma utan dig. Bästa dekoratören. Kram

 • Sophia

  men åh så fint!

 • Pingback: Kalas! | Volang()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar