Annons
Annons

DIY; plantera i äggskal

I dag efter jobbet har tänkte jag ta med mig lille Chaplin för att gå och köpa fröer. Sen ska vi hem och odla! Tror att han är i perfekt ålder för att kunna tycka att det är spännande nu (snart 2,5 år).

Annons

Tänker mig främst krasse –men kanske också tomatplanta, ärtor och chili.

odla

I jakt på inspiration hittade jag dessutom ett så fint tips; att plantera i äggskal. Förutom att det är billigt och mijlövänligt ska det tydligen växa extra bra i skalen tack vare att det finns näring – som kalk – kvar i äggskalen.

odla

Sen är det bara att sätta ut äggskalet med plantan i direkt i jorden – i en större kruka – när den växt till sig. Smart va?

eastersucculentgarden11

Får återkomma med bildbevis sen!

     odla i aggskal

De fina bilderna där man använt äggskalen för att plantera suckluenter kommer från Le Robins Nest.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (25)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Sofia

    Men åhhhh! Du är väl den allra finaste, Linda!! Tack snälla du, blir alldeles rörd här. Mitt i natten och jag ligger här jetlaggad och dan, och så hittar man detta ❤️ Så himla fint! Tack och puss! Sofia

    • Haha vad fint! Mitt i jetlaggen och allt:) Tack själv bästa du! <3

  • Så himla peppigt och bra inlägg! Jag följer redan Sofia och Clara, men dom andra två måste jag kolla in på en gång. Tack för inspirationen! 🙂

  • Vilket underbart inlägg! Jag älskar att läsa om inspirerande kvinnor och du är definitivt en av dem. <3

  • underbaraclara

    TACK =) du anar inte vad glad jag blir för dessa fina ord Linda. Beröm från dig sätter jag enormt stort pris på. Tack detsamma för lovebombingen. Du förtjänar det i lika hög grad själv.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar