Annons
Annons

DIY: Pappersgirlang med rosor.

Den här pappersgirlangen med rosor från bloggen High Walls kan vara något av det finaste jag sett.

r1

Tillverkad av det tjusigaste, mönstrade pappret.

r2

Bara att klippa ut…

r3

… sortera dem…

r4

…och så fästa dem med tejp på ett snöre.

Annons

r5

Antagligen tar det ett bra tag och är egentligen inte alls så enkelt som det ser ut. Så är det ju faktiskt alltid med såna här pysselgrejer. Tycker i alla fall jag… Men himla, himla fint lär det ju bli i alla fall.

translation

This paper garland with roses and bees could be the prettiest thing I’ve seen in a long time. Absolutely lovely! From the blog High Walls.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (1)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar