Annons
Annons

DIY: molnkudde i Libertytyg

Den här hösten ska bli hösten då jag lär mig att sy. På riktigt. Eller jag vet väl hur man gör – egentligen– men jag vill bli bra på det. Kunna sy kuddfodral med

Annons

dragkedja, sy en cirkelkjol till mig själv och kanske hängselbyxor till Chaplin. Och så vidare. Ser liksom framför mig hur jag lägger bort datorn och telefonen om kvällarna, gör en stor kopp te och sätter mig och pysslar i några timmar. Det låter väl som en bra plan?

l01

Upptäckte lägligt nog den här boken i dag också; The Liberty Book of Simple Sewing. Den gjorde mig än mer beslutsam att följa min plan.

l2

Den ser ut att vara full av inspiration och instruktioner på hur man syr (någotsånär) enkla kläder och prylar till hemmet.

l1

Som de här helt ljuvliga kuddarna i formen av ett moln. Blev väldigt sugen på att göra någon sådan kudde till Chaplins säng. Gärna med Libertytyg så klart! Finaste grejen.

Bilderna kommer från Libertys blogg.

translation

This autumn will be one when I learn how to sew. For real. I will be able to sew a pillow cover with a zipper, sew a circle skirt for myself and maybe some cute pants for Chaplin. And so on. I picture myself in the kitchen with a cup of tea and the sewing machine in the evenings – instead of in front of the computer… Sounds like a good plan right? For this project I just added the book ”The Liberty Book of Simple Sewing” to my wish list. It looks very inspiring!

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar