Annons
Annons

DIY: Hängande blomstervaser med rosor i.

Pysselduon på bloggen A Beautiful Mess har hittat på ett sätt att kopiera

Annons

den här finfina vasen som Modcloth sålde slut på i ett nafs.

v1

Väldigt tjusigt tycker jag. Och så himla enkelt!

v2

Udda glasvaser, ett grövre snöre …

v3

… och så en massa fina blommor.

v4

Väldigt fint som en oväntad blomsterdekoration till festen eller bröllopet tycker jag.

Ett litet lördagstips helt enkelt!

Alla bilder kommer från A Beautiful Mess.

translation

A lovely DIY from the blog A Beautiful Mess.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar