Annons
Annons

DIY; flower garland

Till sommarens alla festligheter kan det vara fint med någon enkel dekoration att hänga över de dukade borden, buffén eller mot en vägg. För er som vill ha något enkelt – och ändå väldigt fint – att pynta med kommer ett bra tips som jag hittade via bloggen

Annons

A Daily Something.

Nämligen en sådan här fin blomstergirlang – gjord av kaffefilter (!). Hur gulligt som helst.

flower-garland

flower-garland3

flower-garland2

Bara att knipa ihop filtret, knyta en knut och sen hänga upp!

Bilder från A Daily Something.

translation

Such a cute DIY from the blog A Daily Something.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar