Annons
Annons

DIY; Fixa på balkongen och renovera en stol

För er som – liksom jag – känner hur det kliar i fingrarna efter att få fixa fint hemma när våren är här kommer här två fina tips. Båda från inspirerande bloggen IKEA Livet Hemma.

ikea

Först ut är inspiration på hur man kan fixa fint på balkongen eller i växthuset. Med härlig styling av Mari Strenghielm.

ikea

 Superfint. Gillar den organiska känslan man får av att plantera i glaskrukor (som syns på bordet i bild 1).

Annons

ikea stol

Nummer 2 handlar om hur man kan renovera fina vintagestolar som behöver lite extra kärlek.

diy ikea

Med hjälp av träolja, bivaxbalsam eller lasyr kan stolarna bli som nya på ett kick. Tjusigt!

Alla bilder via IKEA Livet Hemma.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar