Annons
Annons

DIY; blomstergirlander till bröllopet och festen

Så här i festoch bröllopstider tänkte jag att det kunde vara roligt att tipsa om några fina blomsterdekorationer som gör festlokalen till en lite festligare plats. Blommor gör ju verkligen allt för att skapa en härlig känsla – samma sak med girlander eller vimplar som man hänger i taket. Så varför inte kombinera dessa och skapa en blomstergirland?

Här kommer 3 tips på blomstergirlander till bröllopet eller festen.

blomstergirlang

Plocka blommor från trädgården – eller köp hos en blomsterhandlare. Fäst dem på ett tunnare snöre med hjälp av klädnypor och häng på väggen eller över borden på festen. Klart!

Bild via Kinorino.

blomstergirlang

En sådan här maffig blomstergirland kan passa fint att hänga bakom brudparet under vigseln eller vid middagen. Eller varför inte lägga den på bordet som en del av dukningen?

Via Confetti Dreams

 blomstergirland

Även denna är superfin tycker jag. Ser väldigt avancerad ut men är inte det egentligen. Använd en rundstav eller liknande som stomme och klä in den med grönt. Häng sedan blommor i snören från den. SÅ effektfullt!

Annons

Via Love my dress.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (67)
PINNA (51)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar