Annons
Annons

DIY; Bind din egen höstkrans

I tisdags hade vi kransbindarkurs

Annons

Vintagefabriken och bästa NikaSkillad Floral Design hade köpt upp sig på de ljuvligaste av blommor. Hortensia, chrysanthemum, eucalyptus, vaxblommor och tistlarVintagefabriken doftade som en helt blomsterbutik och vi drack kaffe, åt kakor och band kransar så det stod härliga till.

krans1

Jag band en krans som får hänga på dörren in till köket. Tycker den passar riktigt bra där!

krans03

 Är superpeppad på att göra fler kransar, kanske någon lite tjockare och lite mer yvig. Det får bli ett höstprojekt helt enkelt.

translation

The other day we had a course here at The Vintage Factory where Nika from Skillad Floral Design teached us how to tie a beautiful wreath. I hung mine on the kitchen door and I really think it fits right in – don’t you?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (7)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar