Annons
Annons

Dille på höstkransar

Ända sedan bästa Nika och Skillad Floral Design hade sin

Annons

kranskurs hos oss på Vintagefabriken känner jag mig något besatt av tanken på binda kransar. Det var så himla mysigt. Och så blev det så fint. Väldigt bra för mig som alltid har tusen tankar i huvudet och (ännu fler grejer på min ”att göra”- lista) att bara sitta ner med ett fång blommor i två timmar och inte tänka på något annat.

höstkrans

Jag tänker mig en till ytterdörren och några till köksfönstret och kanske en till balkongen med. Och så någon till Vintagefabriken så klart!

höstkrans diy

Just nu ligger den här höstkransen – från Babes in Boyland – ganska bra till på inspirationsfronten. Visst är den väl fin?

translation

I have such an urge right now for just sitting down for a couple of hours, to think of nothing and just creating beautiful autumn wreaths. I think the one above is a real beauty and I can see it fit right in at our place. Do you like it? 

Picture from Babes in Boyland

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar