Annons
Annons

Det finaste påskriset görs av körsbärskvistar.

Och helt plötsligt var det någon som sa att det är påsk nästa vecka. Hur kan jag ha missat detta? Trodde att det var minst två veckor tills dess. Men jag älskar verkligen påsken så jag klagar inte. Måste bara försöka hinna med att köpa ett påskris innan den helt plötsligt är över igen.

påskris av körsbärskvistar

Det absolut finaste påskriset tycker jag att man får av körsbärskvistar. Kolla bara här. Och hade man haft såna här pastelliga och fina papperspynt att hänga i riset också så vore ju lyckan gjord.

påskris av körsbärskvistar

Eller sådan här ägg. Med målade blommor på och fästa med randigt snöre.

Tjusigt inte sant?

translation

And suddenly it’s Easter and as usually I don’t know how time can fly like this. Tomorrow I’ll go out and buy myself some branches of cherry tree to make as pretty Easter decorations as theese. Are they now lovely?

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (19)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Petra / Popetotrora

    Jag har nog minsann missat att det är påsk snart, jag med. Men än så har vi ju en vecka på oss. Och du bjuder på det finaste tipset! Det översta riset är ju bara så fint med blommorna och filtäggen. .:)

  • Sofia – Tingelings

    Så himlans fint. Var kommer de ifrån? Finns det någon pedagogisk instruktion på hur man gör pappersäggen? Kram!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar