Annons
Annons

Det ljuvligaste hemmet i hela Göteborg?

Äntligen har inredningsreportaget jag gått och längtat efter så himla länge gjorts. Helst hade jag velat göra det själv (så klart) men även om det var på gång ett tag funkade det inte med tider och logistiken.

Annons

Nu är det Johanna och AmeliaLovely Life som rott hem jobbet. Något de gjort med bravur!

De har besökt Cattis, hennes man och deras dotter i hemmet i Göteborg. Kanske att några av er följer CattisInstagram där hon kallar sig @annacate. Eller via hennes blogg som heter Another Side Of This Life.

Där brukar hon visa upp små hörn då och då.

Man har bland annat få se köket med sina fantastiska dörrar.

Det gröna kaklet och den vita, franskinspirerade diskhon i samma rum.

Och tapeterna av William Morris som återkommer i flera rum.

Som här till exempel. I form av tapetbårder som fogats samman till en. Så himla fint.

Jag blir så väldigt inspirerad av det här ljuvliga hemmet! Kan titta på bilderna i timmar känns det som på grund av alla detaljer och härliga färger. Tror att det kan vara ett av de finaste hemmen i hela Göteborg minsann.

Ännu fler bilder hittar ni hos Lovely Life.

translation

This home takes my breath away. I think it’s just amazing. The pictures are published on the site Lovely Life and you can see more of them there. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Tant Johanna

  Men tack snälla för dina fina ord! Vad glad jag blir att du gillar vårt jobb, men med de grunderna är det svårt att misslyckas 🙂

 • http://queenofkammebornia.se

  Men åh, så vackert, jag blir alldeles glad! Jag älskar William Morristapeterna! Och de gröna dörrarna!

 • Jessika

  Åh så ljuvligt!

 • Sofia – hildashem.se

  Otroligt snyggt! Älskar detaljerna och dörrarna! Ljuvligt! 🙂

  Jag önskar dig en fin fredag!
  Kram Sofia
  http://www.hildashem.se

 • Pingback: Nya favoritbloggar #2. | Volang()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar